Nrmasaj - Profesyonel İstanbul Masöz İlanları

Masöz Bayan Kalite

Masöz Bayan olarak hayatın her anının yorucu ve sıkıcı olduğu bir dönemde, sizleri dingilleştirecek bir hizmet sunuyorum. Avrupa ülkelerinde sağladığı rahatlık ve stresten ruhu ve vücudu temizleyici özelliği nedeniyle sıklıkla tercih edilen farklı masaj çeşitleri, ülkemizde de her geçen gün tercih edilmeye başlanmıştır. Masöz bayan vererek müşterilerimin kendi mekanlarında rahatlamalarını sağlıyorum.

Bilimsel gerçeklikle bağdaşan teknikleri uygulayarak verdiğim masaj hizmeti sayesinde aylar boyunca kendinizi daha rahat ve enerjik hissedeceksiniz. Masaj yapmak basit bir işlem gibi görülse de her işte olduğu gibi masaj işinde de bazı tekniklerin doğru kullanılması ciddi önem taşır. İşin görünün yanından çok tekniklerin profesyonel bir şekilde uygulanması yani görünmeyen tarafı daha önemlidir.

3 yıllık eğitim sürecinden sonra başladığım masözlük mesleğimde, 4 yıllık profesyonel bir deneyim sunarak günümüze kadar sayısı yüzleri bulan kişiye hizmet sağladım. Tamamen memnuniyet sağladığım işlerimde temizlik ve gizlilik kriterlerini daima önde tuttum. Benden hizmet alan bir müşterimin en küçük bilgisini dahi kendim için sır görmekteyim. Kokulu mumlar ve rahatlatıcı masaj yağları ile sizlere en iyisini sunuyorum.

Masöz Bayan olarak uzun yıllar spa merkezinde çalışan ve en sonunda kendi evinde hizmet veren masöz, Hayata daima pozitif bakan ve etrafına pozitif enerji saçan bir bayan olarak, işimi de pozitif sonuca ulaştıracak derecede ciddiyetle yapmaktayım. Masaj verilen emekle birlikte başkasını rahatlatmak olduğu gibi etmektir aynı zamanda. Hayata pozitif bakan biri için de başkasını edebilmek, aslında kendi luğudur diye düşünüyorum.

masajistMasöz Bayan
Comments (0)
Add Comment